Laptop1

Websites

Beginnen met het bouwen van een website kan ingewikkeld zijn, maar geen zorgen, ik help je! Ik maak gebruik van WordPress om websites te bouwen en leg ook graag aan jou uit hoe dit allemaal werkt. Ook heb ik tips over wat er naast het daadwerkelijk bouwen van de website komt kijken om een goede site te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoe goede foto’s je kunnen helpen om jouw merk beter weg te zetten. Als je foto’s wilt zien die ik gemaakt heb, klik dan hier

Domein & Hosting

Ik geef advies bij het aanschaffen van een domein en welke hosting je het beste kunt kiezen om jouw website op te draaien.

Wordpress

Ik bouw websites met WordPress, het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Hierdoor is de website ook makkelijk zelf aan te passen en te updaten. Ik leg je uit hoe!

HTML & CSS

Ik ken ook HTML en CSS waardoor ik met behulp van code jouw website nog beter aan kan passen aan jouw wensen. It's all about the details.

Stappenplan

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint als je een website aanschaft. Daarom heb ik hieronder een stappenplan uitgewerkt zodat je precies weet waar je aan toe bent als je bij mij een website aanschaft. 

Om te beginnen heb ik een vragenlijst opgesteld om duidelijk te krijgen waar je precies naar op zoek bent. Wat voor soort website moet het worden en heb je al nagedacht over content zoals foto’s en teksten. Dit helpt mij om een in inschatting te maken hoeveel lang het gaat duren om de website te bouwen. 

Nadat ik teruggekoppeld heb hoeveel tijd ik inschat dat het gaat kosten om te website te bouwen help ik je met het vinden van een goede plek om je domeinnaam en hosting aan te schaffen. Door dit vast te leggen weet je wat je maandelijkse kosten worden en welk emailadres je kunt gaan gebruiken (bijvoorbeeld info@jouwbedrijfsnaam.nl). 

Aan de hand van de input van de vragenlijst en (een aantal) gesprekken ga ik de website voor je ontwerpen. Ik koppel dit aan je terug en nadat er een akkoord is gegeven ga ik hem voor je bouwen.

Nadat ik de website heb opgeleverd plannen we een afspraak waar ik je leer hoe je zelf de website kunt bewerken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van foto’s of een nieuwe blogpost. Je kunt hier alle vragen stellen die je hebt zodat je daarna zelf aan de slag kunt. 

Tot twee weken na het opleveren van de website kun je onbeperkt en gratis bij me terecht voor vragen over de website. Het kost vaak wat tijd om alle trucjes van WordPress te leren, maar geen zorgen, ik help je er bij!

Meer informatie

Je wilt nu natuurlijk weten hoe dit voor jouw specifieke website er uit ziet. Hoe lang het duurt en wat de kosten daarvan zijn. Omdat dit voor ieder bedrijf en iedere website verschilt, schrijf ik alle offertes op maat. Wanneer je aan mij uitlegt waar je precies naar op zoek bent, kan ik de beste inschatting maken. Bijvoorbeeld hoe lang het gaat duren om de website te bouwen, en wat de kosten zijn. Geheel vrijblijvend natuurlijk. 

paketten

Simpele website

395,-

Dit is het pakket voor jou als je wilt beginnen met een simpele website. Aan de hand van verschillende stappen gaan we samen aan de slag om jouw website op te zetten en ik leg je uit hoe je hem ook zelf kunt gaan bewerken. Inbegrepen bij dit pakket:

Uitgebreide website

895,-

Als je er klaar voor bent om een complete website te maken voor jouw organisatie of bedrijf en je al een goed beeld hebt van wat je er op wilt, kies dan voor dit pakket. Inbegrepen bij dit pakket is:

Webshop

1295,-

Als je er klaar voor bent om een complete website te maken voor jouw organisatie of bedrijf en je al een goed beeld hebt van wat je er op wilt, kies dan voor dit pakket. Inbegrepen bij dit pakket is:

Verder kan ik je helpen met

Misschien wil je alleen jouw website updaten, of zijn er nieuwe functies die je nog wilt toevoegen later. Het is ook slim om om te zoveel tijd je website weer te updaten. Als je me een mailtje stuurt met wat je precies nodig hebt, dan maak ik een inschatting van hoe lang het duurt om dit te maken en mijn uurtarief hiervoor.

Google analytics

Boekingssysteem

Nieuwsbrieven

Portfolio's

Webshop

Blog

Meer weten?